44 Yaşında Milli Mayoya Kavuştu!..


​Meram Kozağaç Spor Kulübü Başkanımız Muammer TUNAHAN kulübümüz sporcuları Yavuz Selim Demirel ve Kaptan Musa Candan'nın isteğini kırmadı ve tam 44 yaşında milli mayo giyerek minik pehlivanlarıyla güreş yaptı.


10 Yıl önce trafik kazası sonucunda ağır bir sakatlık geçiren ve omurgasında 33 platin ile spor hayatını sürdüren Muammer TUNAHAN Antrenörümüz Halil KARAÇOR'un isteği üzerine Meram Kozağaç Spor Kulübü ilk güreşçilerinden şimdilerde Ankara MTA kulübü güreşçisi Gençler Dünya Üçüncüsü Osman YILDIRIM'ın milli mayosunu giydi.

Muammer TUNAHAN bu konuda şunları söyledi: "10 Yıl önce kaza geçirdiğim zaman artık hiç yürüyemeyeceğimi düşünmüş kendimi tekerlekli sandalyeye hazırlamıştım. Fakat değerli doktorum Mustafa ÖZDEMİR'in ameliyatı ve tedavisi sonucu rabbimin inayetiyle sağlığıma kavuştum. Kaza sonrası en çok spordan ayrı kalacağıma minik sporculara hasret kalacağıma üzülmüştüm ama Elhamdülillah bu gün minik pehlivanlarımızla çok mutluyum. Ayrıca dünya çapında başarı elde etmiş sporcumuz Koca Osman'ın Milli Mayosunu giymek beni ayrıca keyiflendirdi. Buradan tüm pehlivanlarımıza ve tüm sporcularımıza sesleniyorum benim vasiyetim odur ki benim cenazemi mezara kadar sizin taşımanızı ve ebedi istirahatğahıma da sizin yerleştirmenizi istiyorum. Bu nur yüzlü pehlivanlarımızı yetiştiren Antrenörümüz Halil KARAÇOR'a iki cihanda huzur ve saadetler diliyorum" dedi.

Meram Kozağaç Spor Kulübü


44 Yaşında Milli Mayoya Kavuştu!.. 44 Yaşında Milli Mayoya Kavuştu!.. Reviewed by Bozkır Dernekleri on Nisan 30, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.