Bozkır BİMDER Kar Kışta İhtiyaç sahiplerine ulaşıyor.


İlçemiz Bozkır'da faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği ilçede yapmış oldukları yardım faaliyetleri ile göz dolduruyor. 

Son olarak Çağlayan Mahallesinde ihtiyaç sahibi bir haneye ulaşan Bimder görevlileri, kar kış demeden ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını ulaştırdı. 

Bimder Derneği yönetimi her paylaşımında, veren el değil ulaştıran el olma misyonu üstlendiğini ve yardım sever destekçilerinin desteği ile ihtiyaç sahiplerine hizmet edebildiklerini belirtiyor. 

Son yapılan yardım çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan BİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür yaptığı açıklamada "Bozkır ilçemize bağlı Çağlayan (Çat) Mahallemizde ikamet eden yoksulluk ve ağır bir hastalıkla imtihan olan bir kardeşimizin bir nebze de olsa derdine derman, sıkıntılarına çare olmaya çalıştık.

BİMDER DERNEĞİ olarak pencere, kapı başta olmak üzere evin tadilatını gerçekleştirdiğimiz bu kardeşimize aynı zamanda erzak yardımında bulunduk.

BİMDER DERNEĞİ OLARAK gayemiz ilçemizde parasızlık sebebiyle okuyamayan hiçbir öğrenci, yoksulluk nedeniyle zor durumda olan hiçbir aile, üniversitede cebinde harçlık olmayan hiçbir gencimizin kalmamasıdır.

İnşallah Rabbimizin izni, sizlerin destekleriyle ihtiyaç sahiplerinden gidilmedik ev, çalınmadık kapı, tutulmadık el bırakmayacağız.

Rabbim desteklerini esirgemeyen tüm hayırsever kardeşlerimizden razı olsun" dedi.
Bozkır BİMDER Kar Kışta İhtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Bozkır BİMDER Kar Kışta İhtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Reviewed by Bozkır Dernekleri on Aralık 23, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.